Plavková diéta :P

31. října 2008 v 17:36 | Sasuliq |  Diéty,cviky,rady,chudnutie,zdravie

Nová plavková diéta

Pevné krivky v plavkách podporíte aj rekreačným pobytom.
Leto, slnko, pláž - je tu opäť čas, keď sa ukazuje najviac tela. Kto by pritom nechcel vyzerať skutočne dobre? Vyskúšajte účinnú diétu, pomocou ktorej dosiahnete ploché bruško, štíhle stehná a pevný zadok. Ako to funguje? Celkom jednoducho: s novou plavkovou diétou a pridaním rekreačného pohybu zhodíte už za šesť dní 3 kilá. A to aj napriek tomu, že budete trikrát denne jesť chutné jedlá. Ak by vás predsa prepadol hlad, zažeňte ho pitím dostatočného množstva minerálky. Dva litre tekutín denne by mali byť základnou dennou dávkou zásobenia tela vodou. Ak budete piť o niečo viac, je to pre vás len dobré.
EXTRA TIP: vitamín C z polovice citróna vás dostane do formy a rýchlo spaľuje tuky!

Toto si doprajte na raňajky...

Marhuľový tvaroh

Na 1 porciu rozdrvte 2 maslové keksy a nakrájajte na drobné kocky 2 marhule. Zmiešajte spolu so 150 g nízkotučného tvarohu a 1 balením vanilínového cukru.

Medový chlebíček

Na 1 porciu použite 1 celozrnný chlebíček, ktorý natrite 1 ČL polotučného masla a 1 ČL medu. Navrch položte plátok syra gouda.

Šunková hrianka

Na 1 porciu si pripravte 2 krajce celozrnnej hrianky s 30 g šunky a 1 kivi nakrájaným na plátky.

A toto na večeru...

Rezancový šalát

Na 1 porciu uvarte 150 g rezancov. Nakrájajte 25 g odtučneného syra a 30 g šunky na varenie. Všetko spolu zmiešajte a dochuťte 1 PL octu, soľou, korením, 1 ČL oleja a 1 ČL nasekaných byliniek.

Kuracia bageta

Na 1 porciu opražte 100 g kuracích pŕs v 1 ČL bylinkového oleja. Pripravte si 50 g bagetu natretú 1 PL ľahkého krému na šalát, ktorú obložíte hlávkovým šalátom, 1 nakrájanou reďkovkou a 1 uhorkou. Nakoniec pridajte kuracie prsia.

Zelenina s tvarohom

Na 1 porciu potrebujete 100 g tvarohu, soľ, čierne korenie, citrónovú šťavu podľa chuti a 2 PL nasekaných byliniek. Premiešate a pridáte 500 g surovej nakrájanej zeleniny.

Ľahké hlavné jedlá, ktoré nasýtia

Panvička so zemiakmi a s rybou (1554 kJ)

Na 1 porciu ošúpte 200 g zemiakov, ktoré ste predtým uvarili v šupke, nakrájajte ich na tenké plátky a asi 10 minút ich pečte v 1 ČL oleja. Občas ich premiešajte, zalejte 125 ml vody, pridajte ½ bylinkového dresingu a 1 PL horčice. Chvíľu povarte a pridajte 150 g filiet z morského lososa, ktoré ste predtým nakrájali na kocky. Nechajte 5 minút vylúhovať. Pridajte ½ zväzku nakrájanej jarnej cibuľky a pomiešajte, prípadne dochuťte.

Pečený zemiak (1029 kJ)

Na 1 porciu predvarte vo vode 1 veľký zemiak (približne 200 g). Potom ho zaviňte do alobalu a pri 220 ºC pečte10 minút v predhriatej rúre. Nastrúhajte 1 mrkvu a nakrájajte polovicu póru. Zmiešajte s troškou sezamu, 1 PL nakrájanej pažítky a 50 g rastlinnej smotany. Dochuťte a pridajte na zemiak.

Pestrý listový šalát (1092 kJ)

Na 1 porciu očistite a umyte 125 g listového šalátu. Potrhajte ho na kúsky a zmiešajte so 60 g papriky, nakrájanej na pásiky a s polovicou nakrájaného póru. Vezmite polovičku toastového chleba, z ktorého odstránite kôrku, nakrájajte ho na kocky a opražte. Najemno nakrájajte 1 paradajku. Oboje nasypte na šalát. Nakoniec polejte 3 až 4 PL hotového francúzskeho dresingu.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Páči sa ti môj blog??????

áno
nie
aj aj :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama